2014. július 18., péntek

Abrakadabra, gyógyulj, lábacska!

2012. tavasza, kb. 19. várandóssági hét. Szilvia kineziológus barátnőmnél vagyok "karbantartáson", elkezdünk dolgozni a láb-ügyön.

Hogyan segíthet a dongalábon egy kineziológus szakember?

Szelíd érintés, holisztikus szemlélet
Szelíd érintés, holisztikus szemlélet
(hands-1402625-m.jpg)

Szilvia a hozzá fordulókat kikérdezi a jelenlegi életproblémáikról, amik zavarják őket, amik tüneteket okoznak, utána pedig kineziológiai izomteszttel megállapítja, hogy melyik ezek közül a legfontosabb, melyik van hatással az összes többire. Hogy melyiken kell az agy- és a test működését javítani, helyreállítani kineziológiai finomelektromos korrekciókkal, hogy ellazuljon a test és beinduljon az önhelyreállítási folyamat.

Ezért holisztikus a kezelés és a szemlélet: a teljes ember állapotát, minden aktuális ügyét figyelembe veszi.

Nem a dongaláb a legsúlyosabb probléma!


Nálunk most meglepő módon az mutatta ki az izomteszt, hogy a veseügy élvez elsőbbséget, ami ugye a nyugati orvosi hozzáállás szerint fiúknál "normális" és nem is olyan súlyosnak tűnő (ennek később még lesz jelentősége), mint a láb. És szintén meglepő módon azt is mutatja az izmok válasza, hogy az apához kapcsolódik a testi feszültség-konfliktus a pocaklakómnál.

Igen, a nyugati orvostudomány nem tudja, hogy ha baj van egy gyerekkel, akkor a szülő(ke)t, családot is minden esetben kezelni kell az eredmény érdekében, méghozzá mélytudatalatti szinten! Ez alól a szabály alól nagyon kevés kivétel van!

Hát akkor rendezzük a vesét és az apát!

Családi vesetörténetek


Eszembe jut, hogy az apának sem működik teljesen jól a veséje, bár nincsenek tünetei, de lehetne jobb is.
És az apával például olyan feszültsége-konfliktusa lehet a kisfiúnak, hogy a kisfiú által választott nevet (amit nekem, az anyjának jelekkel üzent meg - igen, tudom, ez nem materialistáknak való felfogás) az apja nehezen fogadja el, belekötött.

Kineziológusi vezetéssel, finomelektromos korrekciók kíséretében megbeszéljük a konfliktusokat, békítjük apát és fiát.

A hozzáértő által vezetett stresszoldás végén a legtöbbször felszabadult és ellazult az oldott ember, lecsendesedik az elméje fecsegése, kitisztul a tudata. Most is így történik.

(Mivel ennél a kineziológusi kezelésnél még nem írtam részletesen a jegyzetet, lehet hogy később még fognak eszembe jutni részletek az oldásról, és ki fogom egészíteni ezt a bejegyzést.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése